<$BlogDateHeaderDate$24 Temmuz 2007 Salıader>
<4154529026979067722 <$BlogItemTitle$> Akbank'tan bir yenilik daha: WebKreditemUrl> ost-body">

<$BlogItemBody$>

İnternet'ten kredi başvurusu yapmak hiç bu kadar kolay olmadı. Başvurunuzu bir kaç dakika içinde İnternetten yapın, kredi cevabınız anında cep telefonuza gelsin.

WebKredi'den ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi başvurularınızı yapabilirsiniz.

WebKredi ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız...

Başvuru

Eksik Bilgi Tamamlama

Kredi başvurusu yapmak veya onaylanmış başvurunuzu güncellemek için aşağıdaki WebKredi Başvuru butonuna tıklayınız.

Başvurunuzun değerlendirmeye alınması için başvurunuzda belirttiğiniz cep telefonundan 4425'e SMS mesajı atmanız gerekmektedir.



kredibasvuru

4425'ten eksik bilginiz olduğunu belirten bir SMS mesajı aldıysanız, WebKredi Eksik Bilgi Tamamlama butonuna tıklayarak eksik bilgilerinizi tamamlayabilirsiniz.

Eksik bilgilerinizi tamamlamak için SMS mesajında belirtilen referans numarası ile giriş yapmalısınız. Kişisel Bilgilerinizden eksik olan alan boş olarak görüntülenecektir. Sadece bu bilgiyi tekrar girerek onayladıktan sonra, kredi başvurunuzun cevabı anında cep telefonunuza kısa mesaj yolu ile bildirilecektir.

Etiketler: , , , , , ,

iv>

<$I18NNumComments$>:<0 Yorum"comments-block"> lass="comment-timestamp"> <$BlogItemCreate$> Yorum Gönder="postfeeds"><$BlogItemFeedLinks$>Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]ommentsEnaacklinksEnaadding-left:20px;"> <<http://para-kredi.blogspot.com/$> Ana Sayfa/div>

ANASAYFA