<$BlogDateHeaderDate$24 Temmuz 2007 Salıader>
<1663998318853591265 <$BlogItemTitle$> Citibank Group Kredi Hayat SigortasıtemUrl> ost-body">

<$BlogItemBody$>

Bu sigorta ile Citibank olarak karşılaşacağınız manevi kayıpları geri getiremeyiz ama sizin ve sevdiklerinizin omuzlarınızdaki maddi yükü hafifletebiliriz.

American Life Hayat Sigorta A.Ş. güvencesi ile Citibank Bireysel Kredi müşterileri için hazırlanan Kredi Hayat Sigortası ile sizlere uygun koşullarda bir güvenceye sahip olma fırsatı yaratmaya çalıştık.

Kredi Hayat Sigortası ile vefat, kaza veya hastalık sonucu tam ve daimi maluliyet ve 13 adet kritik hastalık riskine karşı Bireysel Krediniz teminat altında.

Kredi Hayat Sigortası nedir?
Dünyanın her yerinde geçerli olan Kredi Hayat Sigortası kapsamında tanımlanan yaşam kaybı veya kaza veya hastalık sonucu tam ve daimi maluliyet veya kapsamda bulunan 13 kritik hastalık teşhisinin konulması durumunda kullanılan kredinin, bu nedenlerle geri ödenmemesi halini belirli koşullar altında koruma altına alan bir sigortadır. 13 kritik hastalık şunlardır; İnme, Önemli Kanserler, İlk Kalp Krizi, Ciddi Koroner Arter Hastalığı, Kalp Kapağı Cerrahisi, Fulminan Viral Hepatit, Son Aşama Karaciğer Yetmezliği, Primer Pulmoner Hipertansiyon, Son Aşama Akciğer Hastalığı, Böbrek Yetmezliği, Önemli Organ/Kemik İliği Transplantasyonu, Aplastik Anemi, Koma. Kredi hayat sigortasının süresi alınan bireysel kredinin vadesi ile aynı olup, bireysel krediniz açık olduğu sürece sigorta teminatınız geçerlidir. Kredinizin herhangi bir nedenle yeniden yapılandırılarak yeni ödeme planına bağlanması halinde düzenlenecek yeni sertifika tarafınıza ulaştırıacaktır.

Kredi Hayat Sigortası'ndan kimler yararlanabilir?
Citibank Bireysel Kredi başvuru formunda, Kredi Hayat Sigortasından faydalanmak istediğini beyan etmiş olan 20-59 yaş arası Citibank Bireysel Kredi sahipleri yararlanabilir.

Kredi Hayat Sigortası'nın teminatları nelerdir?
Vefat Teminatı : Kredi müşterisinin, kredi vadesi içinde vefat etmesi durumunda, kullanılan kredinin bu nedenle ödenmemesi halinde, sigortalı adına American Life Hayat Sigorta A.Ş. tarafından Citibank'a ödenir.

Maluliyet Teminatı: Kredi müşterisinin, kredi vadesi içinde hastalık veya kaza sonucu tam ve daimi malul kalması durumunda, kullanılan kredinin bu nedenle ödenmemesi halinde, sigortalı adına American Life Hayat Sigorta A.Ş. tarafından Citibank'a ödenir.

Kritik Hastalıklar Teminatı: Sigorta kapsamında olan 13 hastalıktan herhangi birine teşhis konulduğu takdirde, kullanılan kredinin bu nedenle ödenmemesi halinde, sigortalı adına American Life Hayat Sigorta A.Ş. tarafından Citibank'a ödenir.

Kredi Hayat Sigortası için ne kadar prim ödemem gerekir?
Bu sigortaya dahil olan kredi müşterilerimizin kredi anapara bakiyesinin aşağıdaki tabloda belirtilen prim oranları ve vadelere göre hesaplanan primleri alınan kredi tutarına eklenerek bir defada ve peşin olarak tahsil edilir.

Kaynak ve ayrıntılı bilgi için : citibank.com.tr

Etiketler: , , , , , , , , , ,

iv>

<$I18NNumComments$>:<0 Yorum"comments-block"> lass="comment-timestamp"> <$BlogItemCreate$> Yorum Gönder="postfeeds"><$BlogItemFeedLinks$>Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]ommentsEnaacklinksEnaadding-left:20px;"> <<http://para-kredi.blogspot.com/$> Ana Sayfa/div>

ANASAYFA