<$BlogDateHeaderDate$24 Temmuz 2007 Salıader>
<7675655592243357338 <$BlogItemTitle$> WESTERN UNION NEDİR?temUrl> ost-body">

<$BlogItemBody$>

Western Union, 1871 yılından bu yana faaliyette bulunan ve dünya çapında 200'den fazla ülkede 220.000'i aşkın noktasıyla hizmet veren, alanında dünya lideri olan uluslararası bir firmadır.

Dünyanın her yerindeki acentelerine sadece birkaç dakika içinde para transfer edebileceğiniz hızlı, güvenli ve yaygın bir para transfer sistemidir. Bu sistemi kullanmak için banka hesabı açtırmanıza gerek yoktur. Anlaşmalı bankaların tüm şubelerinden bu sistemi kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde para gönderebilir ya da dünyanın herhangi bir noktasından gelen paranızı çekebilirsiniz.

İŞLEM YAPILAN PARA TÜRLERİ:
Western Union ile yapacağınız "Para Gönderme" ya da "Para Ödeme" işlemlerini ister USD, isterseniz Euro cinsinden gerçekleştirebilirsiniz.

WESTERN UNION İLE GELEN PARAYI ALABİLMEK İÇİN:
Anlaşmalı bankanın yurt çapındaki şubelerinden size en yakın olanına giderek, Müşteri Temsilcisinin size vereceği "Para Ödeme" formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Formunuz ile birlikte geçerli kimliğinizi göstererek gişeden paranızı alabilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , , ,

iv>

<$I18NNumComments$>:<0 Yorum"comments-block"> lass="comment-timestamp"> <$BlogItemCreate$> Yorum Gönder="postfeeds"><$BlogItemFeedLinks$>Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]ommentsEnaacklinksEnaadding-left:20px;"> <<http://para-kredi.blogspot.com/$> Ana Sayfa/div>

ANASAYFA